Nyheder

A-holdet

af Natalie
Vi er nu 15 gymnaster der hver torsdag hopper rundt og får sved på panden på vores A-hold.

A-holdet er et hold for autister og vi har prøvet at skræddersy holdet til denne gruppe. Det har gjort at vi har meget glade børn, der giver den rigtig meget gas til hver træning. Deres motorik er blevet bedre og vi øver saltoer med alle børnene. Det er i sig selv er en stor succes.

Vi søger en frivillig hånd som kan gå ind som hjælpetræner på holdet.

ROG DayTime i Sammen om Rødovre.

af Natalie

Det går rigtig godt for vores tilbud til institutionerne. Det er rigtig fedt at vores målsætning på at være ude til minimum 6 institutioner i Rødovre Kommune allerede er i mål.

Vi har udviklet et brugervenligt koncept og vi har tilfredse børn og pædagoger, hvilket er vigtigst for os. 

Lige nu her vi forløb med Rønneholm, Tjørneparken og Regnbuen.
  
Vi er så heldige at komme med i Magasinet Sammen om Rødovre, hvor vi skriver om hvorfor vi synes disse forløb er vigtige. 

I kan læse artiklen her 

Skoleprojekt i Rødovre Kommune

af Natalie

RogDayTime er med i et projekt hvor vi tester foreningssamarbejdet med folkeskolerne.
Da eleverne nu kan trække redskabsgymnastik til prøven i idræt giver det god mening at RogDayTime er med til at hjælpe og inspirere elevernes idrætstimer.
Den mangeårige erfaring og vores faciliteter gør, at vi føler vi kan forberede eleverne bedre end ved en traditionel undervisning i egne faciliteter.

Vi er rigtig glade for samarbejdet og håber på, at flere skoler har lyst til at samarbejde med os, selvom projektet snart slutter. 

Pt. har vi 9. klasse fra Valhøj Skole i Rødovrehallen om torsdagen.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Bliv sponsor

A-holdet i ROG DayTime

Velkommen til A-holdet

ROG arbejder for at skabe en kommune i bevægelse. Derfor har vi valgt at støtte op om vores RogDayTime koncept. Tine Høeg Madsen og Natalie Maria Sand to af vores mest erfarrende instruktører tilbyder forskellige forløb i dagtimerne mellem  kl. 8.00-16.30.

Hvad er A-holdet

A holdet er et tilbud og en form for hold, der kan favne børn med Autisme og andre relaterede diagnoser. Rammerne og afvikling af holdet er kun med forkus på denne gruppe med særlige behov. Du kan læse mere uddybet begrundelse nedenfor.
 

Yderligere INFO


Holdet træner torsdag 15.00-16.00 i Rødovrehallen i hal 4.

I september er der åben træning så alle, der kunne have lyst til at prøve holdet er meget velkommen. Derfor vil vi nogen gange starte kl.15.05, hvis vi skal byde en ny dreng eller pige velkommen.

Materiale og tilmeld dig til her

Læs mere ved at klikke på filen nedenunder

Vores tilbud:
Babymotorik & Efterfødselshold
Vuggestue & Børnehave forløb
Forløb for skolerne
Kursus
Rødovre og Omegns Gymnastikforening - oplevelser, muligheder og fællesskab siden 1924