Nyheder

Årets idrætsleder i Rødovre.


ROGs formand, Tine Høeg Madsen, modtog prisen som årets idrætsleder af Rødovres borgmester Erik Nielsen. Tine har fået prisen for sin fantastiske indsats for ROG både på sin formandspost, men også som træner, hvor hun både har elitehold og børnehold. Vi er utrolig stolte af, at have Tine som formand for vores skønne forening.

Køb HOP MED klippekort her

Vi samarbejder med:

Medlemsfordele i ROG

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Bliv sponsor

Børnehold fra 3-6 år

Mest benyttede links:

Velkommen til sæsonen 2018/2019

Holdplanen bliver lagt på hjemmesiden snarest muligt
Tilmeldingen åbner i starten af august

Velkommen til Børnegymnastik

Trænere søges til springhold for 6-9 årige samt for 8-12 årige
- er det ikke noget for dig?


Vi mangler trænere
Vi har ventelister på vores springhold, derfor søger vi flere trænere til at træne spring for børn i alderen 6-9 år og 8-12 år. Du er selv med til at bestemme alderen på holdet.
Vi giver kurser, så du er godt klædt på til at have sådan et hold. I er velkommen til at være flere om at stå for holdet. Som træner i ROG bliver du lønnet, dit eget barn går gratis på dit eget hold, du får gratis kursus samt en træningsdragt og ikke mindst en masse gode kolleger i en aktiv forening.

Ventelisten - SKRIV JER ENDELIG OP
Der er venteliste på springholdene, men skriv jer endelig på ventelisten, da vi arbejder ihærdigt på at skaffe flere trænere, så vi kan oprette flere hold.
Alle på ventelisten vil modtage besked, når vi opretter nyt/nye hold.

Gymnastik spreder glæde
I ROG har vi en lang tradition for at skabe glæde, spring og sjov for børn.
Det kan være uoverskueligt at få en fritidsaktivitet til at passe ind i hverdagen, men vi lover jer, at det giver børnene så meget. Vi oplever, at vi gennem spring, hop og leg kan åbne op for børnenes selvtillid til deres egen krop. Børn kan rigtig meget mere end vi tror de kan.
 
Det er bare en rigtig god idé
Børn udvikler sig rigtig meget og på hver deres måde og gymnastikken er også med til at udfordre hjernen og intelligensen. Uanset hvornår børn starter på et af vores hold, har vi et mål om at de får lavet en masse rotaitonsøvelser som koldbøtter, sidelæns ruller og baglæns. Derudover træner vi også balance og hop, men det største fokus er at børnene har det sjovt og får større kropsbevidsthed.

Hvorfor os?
Gymnastik stimulerer grovmotorikken på bedste vis og er et rigtig god springbræt til alt andet sport. Vi har mange erfarne børneinstruktører, og vi har en rigtig god stemning i vores forening.

Har du spørgsmål til et hold? Så skriv til:

Spørgsmål til Børnehold:
boernehold@rog.dk

Spørgsmål til Multi-, Drenge-, Parkour- & Opvisningsholdet:
rog@rog.dk

Spørgsmål til Elitehold/TeamGym
teamgym@rog.dk

Spørgsmål til Voksenhold:
voksenhold@rog.dk

Rødovre og Omegns Gymnastikforening - oplevelser, muligheder og fællesskab siden 1924