Viden

Motorik


”Man kan sige, at barnets motoriske udvikling det første år er grundstenen for al øvrig udvikling resten af barndommen – og livet. Populært sagt må barnet gribe verden, før det kan begribe den.” (Wegloop, 2005, s.12.) 
Hvorfor er motorisk træning så vigtig?

”At kunne kontrollere sin krop er et uhyre vigtigt stykke hjernearbejde. Jo bedre man bliver til at styre kroppen, desto bedre bliver man også til det intellektuelle.” - Peter Lund Madsen, hjerneforsker. (Wegloop, 2008, s. 7)
Motivation for at prioriterer motoriktræning.


”…Barnets verden er bevægelse og handling i en sådan grad, at man kan sige, at barnet tænker med kroppen. Måske er bevægelse så fundamental en egenskab ved tilværelsen, at kun det, der forandrer sig, kan bestå. Men det skal opleve. Det er det, barnet gør…. Det vigtigste grundlag for selvagtelse og selvtillid ligger i en veludviklet kropsbevidsthed.”  Keld Fredens (Ahlmann, 2003, s.9) 
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Bliv sponsor

ROG DayTime Babymotorik & Efterfødselshold

"...Barnet må gribe verden, før det kan begribe den.” (Wegloop, 2005)


ROG arbejder for at skabe en kommune i bevægelse. Derfor har vi valgt at støtte op om vores ROG DAYTIME koncept. Tine Høeg Madsen og Natalie Maria Sand, som er to af vores mest erfarne instruktører, tilbyder forskellige forløb i dagtimerne mellem 8-16.30.

Vi tilbyder Babymotorik & Efterfødselshold

4 ugers babymotorik forløb for 475 kr.
4 ugers efterfødselshold for kvinder for 475 kr.

1 times privat babymotoriktime til din fædre- eller mødregruppe hjemme hos dig for 500 kr.

 

Yderligere INFO


Du er altid velkommen til at sende en mail til rogdaytime@rog.dk for yderligere spørgsmål. Nedenfor kan du læse mere om de hold som du kan tilmelde dig allerede nu.
Tilmeld dig nu!
Rødovre og Omegns Gymnastikforening - oplevelser, muligheder og fællesskab siden 1924