Nyheder

Årets idrætsleder i Rødovre.


ROGs formand, Tine Høeg Madsen, modtog prisen som årets idrætsleder af Rødovres borgmester Erik Nielsen. Tine har fået prisen for sin fantastiske indsats for ROG både på sin formandspost, men også som træner, hvor hun både har elitehold og børnehold. Vi er utrolig stolte af, at have Tine som formand for vores skønne forening.

Køb HOP MED klippekort her

Vi samarbejder med:

Medlemsfordele i ROG

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Bliv sponsor

Medlemsfordele i ROG

Mest benyttede links:

Velkommen til Medlemsfordele i ROG

Herunder kan du se hvilke fordele du som medlem i ROG har.

Tilbud fra ROG og Sportmaster

Sportmaster i Hvidovre Centeret  tilbyder vintertilbud:
Få rabat på sportstøj i SPORTMASTER Hvidovre.

Når I vil købe nyt sportstøj, så har ROG lavet en super aftale, hvor der bliver tilbudt udvalgte varer fra NIKE PRO kollektionen. Kort og godt går aftalen ud på: I som køber får rabat på køb i butikken fra kollektionen, hele 25 %. I kan få tryk på tøjet, hvis det ønskes. Hvis der er travlt i butikken, kan man ikke forvente at få tryk på sit tøj samme dag, men måske man kan være heldig og få det med med det samme.

I skal gøre følgende for at få adgang til kollektionen og RABATTERNE og det skal ske i SPORTMASTER HVIDOVRE.
  • 1. Opret et SPORTMASTER kundekort, hvis du ikke allerede har ét.
  • 2. Få det registreret til ROG sponsoraftale hos de venlige ekspedienter i SPORTMASTER HVIDOVRE.
  • 3. Køb køb køb, hvad der så sker er, at I får rabat på NIKE PRO kollektionen og ROG får yderligere 5 % i kickback på ALT I KØBER I BUTIKKEN / BUTIKKERNE når I viser Jeres SPORTMASTER medlemskort.

Husk at det KUN er i SPORTMASTER HVIDOVRE at vores egen kollektion hænger og her I får RABAT. I kan godt bruge medlemskortet i andre butikker, men her får I ikke rabat. Ligeledes er det KUN i SPORTMASTER HVIDOVRE at I får TRYK på tøjet, der er inkluderet ét ROG logo i prisen, og ønsker I yderligere tryk, som fx jeres navn, betales dette ved kassen.

SPORTMASTER HVIDOVRE afholder i løbet af sæsonen flere klubaftener KUN for ROG, her vil være yderligere super gode tilbud, som kun gælder denne aften, så vi vil anbefale at alle møder op og gør et godt kup, og det skal lige siges, at det ikke kun er vores kollektion denne aften.

Rigtig god fornøjelse

Rødovre og Omegns Gymnastikforening - oplevelser, muligheder og fællesskab siden 1924