Nyheder

Afmelding af hold skal altid ske til rog@rog.dk


Kontingent-betaling
og
Indtastning af betalingskort

 

Betaling/opretholdelse af plads
For at opretholde jeres plads på jeres hold, bedes I tilmelde jeres betalingskort på deltagerens profil.

Herefter kører betalingen automatisk resten af sæsonen.

Guide til indtastning af betalingskort finder du her
/HOLDOVERSIGT

Køb HOP MED klippekort her

Vi samarbejder med:

Medlemsfordele i ROG

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Bliv sponsor

OM ROG

Velkommen til ROG 
 
Rødovre og Omegns Gymnastikforening blev dannet i 1924. I daglig tale hedder foreningen ROG, og har op igennem tiden opnået forskellige milepæle som forening.

Vi kan bryste os med at være en af de foreninger i danmark, der har en ung kvindelig formand, Tine Høeg Madsen, der ikke alene har en stor viden om gymnastik, men også er meget engageret i Rødovre Kommune. Tine ønsker kun det bedste for Rødovre kommune, som hun er vokset op i.
Vi har med større og større aftryk i Rødovres lokalliv vokset os op på et medlemstal over de 1200. Vi er rigtig stolte over at kunne repræsentere Rødovre Kommune og værner om et samarbejde, der giver gevinst for borgerne. Vi er også stolte af, at så mange borgere i alle aldre benytter sig af vores forening. Derudover kommer en del af vores medlemmer også fra nærliggende kommuner, og dem vil vi ikke være foruden.

ROG er en forening for alle

Diversiteten mellem vores hold i ROG er stor. Vi tilbyder Parkour, Sports Acro, Opvisningshold, TeamGym, breddehold indenfor både børn og voksne. m.m. ROG repræsenterer breddeidræt såvel som konkurrence, og denne cocktail skaber en god dynamik i vores forening.

Meningsfulde fælleskaber

Derudover har vi en bestyrelse, der er ved at transformere sig til en mere nutidig bestyrelse. På denne måde sikrer vi en vej for ROG i fremtiden, der skal være med til at danne meningsfulde fællesskaber. Vi henviser til vores udvalg, hvor alle der har interesse og tid er velkommen i.

Vi glæder os meget til de nye veje vi skal gå i fremtiden.

Mvh
ROG´s bestyrelse
Rødovre og Omegns Gymnastikforening - oplevelser, muligheder og fællesskab siden 1924